Var är sommaren?

Liljekonvaljer

Jag blir snart tokig på bristen av sommar i detta land. Juni är snart slut och det är inte ens i närheten av att vara sommar. Innan vi vet ordet av är det snart höst igen. Usch! Jag har alltid sagt att jag är född i fel land (i alla fall när det gäller vädret). Om det vore ordentlig sommar från första juni till sista augusti skulle det väl gå an men detta är helt enkelt hopplöst.

I morgon ska Pyret fira en tidig midsommar på dagis och alla barn ska ta med sig blommor för att klä midsommarstången med. Trist då att det hela dagen har varit prat om regn i morgon. Nu har jag dock tittat på smhi igen och nu ser det ut som om det ska regna i natt men vara uppehåll från i morgon bitti.

Lillebror får inte vara med på firandet på dagis då han nu har feber. Det är verkligen synd om honom. I en och en halv vecka har han varit hemma från dagis p.g.a ögoninflammation. I helgen var han frisk och for runt som bara den på kalaset i söndags och i morse vaknade han med 38,5 graders feber. Det blir till att vabba dennan vecka också. Vi får hoppas att han blir pigg till midsommarafton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0