Nytt i köksskåpet

 
Under vår finlandsresa i somras bestämde vi oss för att byta ut våra Höganäs skålar. Egentligen ska vi byta ut allt vårt Höganäs porslin men vi kan inte bestämma oss för vad vi ska ha istället. De nya skålarna som vi fastnat för och som mest ska användas vid frukosten är från Arabia och har olika Mumin motiv. Samtidigt som vi köpte skålarna passade vi på att köpa muggar. Det blir toppen i vinter när vi ska dricka varm choklad.
 
Ett hett tips för att köpa dessa till minst halva priset är att köpa dem på finlandsfärjorna eller ålansfärjan. Det är ruskigt billigt jämfört med vad de kostar här hemma.

Kommentarer
Postat av: Ett stenkast från Fyndet

De är galet söta!

Hade Höganäs stengodsserie för både tallrikar och muggar. Tallrikar och uppläggsfat i olika varianter flyttade till x-et och jag behöll muggarna och skålarna. Nu bor dessa på landet och jag är på jakt efter nytt. Kanske Mumin till frukost?? Ingen dum idé.

Svar: Det är nog samma här att resten (muggar, tallrikar och skålar) får ta en sväng ut på landet och stanna där. Visst är det svårt att bestämma vad som ska köpas?! Speciellt när det gäller tallrikar tycker jag
Jag

2012-08-28 @ 21:37:11
URL: http://ettstenkast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0