Napparna är väck

Hur mycket kan man egentligen hinna med på en dag? Idag har vi verkligen varit ruskigt effektiva. Vi ställde väckarklockan på 08.30 för vara på säkra sidan om att komma upp i tid. Igår väcktes vi 09.30 av Pyret och höll på att missa vårt skridskomöte och utomhuspicknick med några kompisar. Hela familjen gick iväg till Thernlunds där det var REA idag. De säljer märkeskläder och för min del blev det ett par byxor och en topp.

Senare åkte vi till hockeyrinken då Pyret absolut ville åka skridskor idag igen. Tyvärr hade det blivit något fel på isen och den var avstängt för tillfället men skulle troligtvis öppna senare under dagen. Vi åkte vidare till den stora ishallen på Lidingö men den var stängd. Det finns en rink bredvid men i helgen rasade taket in på den och tack och lov klarade sig alla som befann sig på isen.

Istället tog vi en tur till slalombacken så att Pyret fick titta på slalomåkarna och backen. När vi frågade om hon ville försöka någon dag sa hon bestämt NEJ. När vi frågade varför svarade hon att man slår sig så mycket. Vi åkte vidare till Elfvik där Pyret och hennes bästis skulle ge bort sina nappar till kaninerna. Det gick jättebra och sedan gick vi in i herrgården för att fika och fira att tjejerna har blivit stora och slutat med napp.

På vägen hem tog vi en tur förbi hockeyrinken och nu var isen klar att åka på. Pyret blev överlycklig och kastade sig ut på isen. Hemma igen blev det badning och en smarrig middag. När det var dags att sova började Pyret inse att hon inte längre hade någon napp och då kom det några tårar. Hon satt med mig i soffan en stund och sedan ville hon gå och lägga sig och att jag skulle följa med och mysa lite med henne tills hon somnade. Jag låg bredvid henne i sängen i några minuter och sedan sov hon gott.

Tyvärr är bilderna väldigt dåliga men de är tagna med mobilen.

Napparna lämnas till kaninerna Napparna till kaninerna

Foton: Privata

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0