Au Lait från Scottish Fine Soaps

 
Idag hämtade maken ut min morsdags present på posten. Jag hade önskat mig Milk Bath Powder från Scottish Fine Soaps serie Au Lait som jag har hört ska vara ljuvligt att hälla i badvattnet. Maken gick helt bananas i internetbutiken och köpte dessutom både Bathing Milk och Milk Soap. Nu ska vi bli rena här hemma.
 
 

Get running

 
Idag var jag helt slut när jag kom hem från jobbet och konstigt nog var det just då som jag bestämde mig för att idag ska jag börja springa. Jag har haft planer på att börja men då käken inte har läkt klart har jag inte velat starta men idag kunde jag alltså inte hålla mig längre.
 
Jag laddade ner appen Get Running som har fått riktigt bra omdöme och den varianten jag slog till på kommer att lära mig springa 5 km i ett svep efter 9 veckor. I början går man och springer om vartannat och jag hoppas att det ska gå bra. Förra året när jag började springa utan app sprang jag för mycket i början vilket resulterade i en varböld långt inne i hälen som fick skäras sönder och dräneras på var. Inte nice kan jag säga.
 
Appen fungerar som så att jag kör min egen spellista genom Spotify och när det är dags att göra vissa saker säger en röst via appen åt mig vad som ska göras. Det fungerar alldeles utmärkt om ni frågar mig. Nu har jag förvisso bara provat en gång men det ska nog gå vägen.
 
Det blir dessutom lite lättare när jag kan springa utmed vattnet under nästan hela min runda. På vissa ställen är det bara ett litet staket som skiljer mig från vattnet. Solen skiner och idag var det fullt med små segelbåtar som jag antar tränade tillsammans ute på vattnet. Det är inte konstigt att jag älskar denna ö.

Sandaletter från Zara

 
I vanliga fall köper jag bara skor i äkta skinn eller mocka då jag tycker att de håller bättre än syntet. Vissa skor som jag har är över 20 år gamla men fortfarande klassiska i modellen och i mycket fint skick.
 
När vi var i Barcelona föll jag pladask för ett par höga sandaletter från Zara där kvalitén inte är mycket att skryta med men jag verkligen älskar färgen. Det blev ett köp och med tanke på den höga klacken kommer jag inte att använde dem dagligen och förhoppningsvis kommer de i alla fall att hålla i några år.
 
 
 

3:e dagen i Barcelona

 
Sista dagen innan hemresan avsatte vi till shopping. Maken är lika intresserad av shopping gällande kläder som jag vilket inte är så vanligt. Vi strosade runt och gick igenom den ena affären efter den andra. Det kan tyckas aningen knäppt att köpa saker på Zara och Massimo Dutti men det är mycket billigare än hemma och det finns även ett bättre utbud.
 
Maken köpte en svart skinnjacka på just Massimo Dutti för 195 euro och här i Stockholm kostar samma jacka 3000 kr. Jag köpte en babyblå kavaj på Zara för 49 euro och här hemma kostar den 699 kr. Mycket billigare med andra ord.
 
 
Middag och drinkar intog vi på La Luna men jag måste säga att tapasen inte var den bästa. Om målet är att bli mätt för en billig penning är det toppen då större tapasportioner nog inte finns i Barcelona men maten var inte så spännande. Sista kvällen gick vi loss på var sitt glas sangria gjord på cava för ynka 4.50 euro per glas.
 
 

2:a dagen i Barcelona

Andra dagen i Barcelona vaknade vi till strålande sol. Vi tog lång tid på oss vid frukosten då jag sedan tidigare vet att den är fenomenal. Det finns verkligen allt som jag önskar plus lite till.
 
 
 
 
 
Efter frukosten hoppade vi på en av turistbussarna som har två olika turer runt Barcelona (Barcelona City Tour). Det normala är nog att ta en tur om dagen men då jag och maken ville utnyttja tiden till fullo tog vi ena turen på morgonen vilket blev utmed stranden, Torres Agbar, La Sagrada Familia och Park Güell och den andra på eftermiddagen som tog oss runt Montjuïc och Camp Nou. Det smarta med dessa turer är att det finns en mängd olika ställen där det går att hoppa av och på under resans gång.
 
Torres Agbar används som kontor och är upplyst i blått och rött på kvällen vilket vi kunde se från vårt hotellrum.
 
 
Första stoppet var La Sagrada Familia. Det är verkligen en fantastisk byggnad och det går att stå och titta på basilikan hur länge som helst och hela tiden upptäcker jag nya saker på fasaden.
 
 
 
 
Nästa stopp blev Park Güell som är helt fantastiskt. Tyvärr hade vi inte hela dagen på oss att strosa omkring men vi försökte att se så mycket som möjligt. Jag måste verkligen säga att Gaudi var ett geni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På eftermiddagsturen gjorde vi inte några stopp. Vi bara åkte med och insöp hur otroligt stort Barcelona är. På kvällen blev det tapas igen men den här gången var restaurangen inte mer än ok och därför kommer jag inte att rekommendera den. Däremot gick vi vidare till en bar som serverade helt fantastiska drinkar. På de flesta ställen är nämligen drinkarna så starka att det knappt går att dricka upp dem. De är dessutom billiga och ligger på runt 7 euro. "Vår" bar ligger i området El Born och helter La Luna. Om ni åker dit bara måste ni ta en strawberry mojito. Den är suverän. Deras Creamy Luna går inte heller av för hackor.
 
 
 
 
 

1:a dagen i Barcelona

Jepp, det var till Barcelona vi åkte. Vi har verkligen haft ett par fantastiska dagar och vi kommer garanterat åka tillbaka någon gång i framtiden. Här kommer ett litet axplock av vår första dag i denna underbara stad.

Vi började med att checka in på vårt fina hotell Grand Hotel Central mitt i centrala Barcelona. Efter att ha doppat handen i vattnet insåg jag att bad inte skulle komma på frågan under dessa dagar. Det var riktigt kallt i vattnet.
 
 
 
Sedan började det kurra i magen och vi begav oss ner till stranden där vi åt tapas och jag drack en god pina colada. Lagom mätta gick vi med fotsulorna i den varma sanden och doppade tårna i det kalla medelhavet.
 
 
 
 
Vi strosade upp genom staden för att ta oss till huset Casa Milà eller La pedrera som det också är känt som. Huset är ritat av Antoni Gaudi och stod färdigt 1912. Att besöka Casa Milà var verkligen dagens höjdpunkt. Vi fick besöka en av våningarna i huset och se hur det egentligen såg ut år 1912. Vi fick även gå upp på vinden där det var som ett museum över Gaudis skapelser. Det absoult häftigaste var taket. Det lutar åt alla möjliga håll och skorstenara är formade som olika figurer, de flesta ser ut som krigare. Endast ett par av "krigarna" är mönstrade och då med krossat grönt glas från champagneflaskor.
 
 
 
 
 
Vi tog även en tur till saluhallen La Boqueria som ligger vid La Rambla. Vi strosade runt och tittade på allt smaskigt (och vissa inte så smaskiga saker) som finns att köpa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem till hotellet hade vi fått en flaska cava i en ishink från personalen med ett kort där de grattade maken på födelsedagen. Innehållet drack vi upp i takbaren innan vi gick vidare för att äta middag.
 
 
Middagen åt vi på restaurang Cuines Santa Caterina som ligger nästan runt hörnet från hotellet. Det verkar vara ett favoritställe för invånarna i stan och jag kan varmt rekommendera restaurangen om ni kommer till Barcelona.
 
 
 
 
 
Oj,oj,oj vad mycket vi gjorde första dagen och då var vi inte framme i Barcelona förrän runt 11 på förmiddagen. Tack kära syster och svärmor för att ni tog hand om barnen under dessa dagar så att vi kunde åka på denna resa. Puss på er.
 

Surprise!

 
Idag fick maken sig en riktig överraskning. När han fyllde år fick han ett kuvert från mig där det stod att han skulle få en heldag med sin fru. Den heldagen hade jag dock redan planerat skulle bli flera dagar men det hade jag inte tänkt tala om. Planeringen har pågått i flera månader och både min familj och svärmor har varit involverade.
 
Ikväll kom både min syster och svärmor hit för att äta middag med oss och då berättade jag för maken att han måste packa sin väska ikväll för i morgon 04.15 ska vi åka iväg. Han första kommentar var -Jag har ett jobba att sköta.
 
Jag kunde lugna honom med att hans chef redan är med på planerna och att han inte kommer att vara på jobbet något mer under denna vecka. Han vet fortfarande inte vart vi ska men det kommer han att se i morgon. Jag har dock sagt att vi ska utomlands och han har fått se värderprognosen (se ovan) så att han vet vad han ska packa.
 
Barnen stannar hemma med svärmor och det ska bli toppen att få några dagar på tu man hand. Vi hörs om några dagar.

Ray-Ban Cockpit

Bild: www.ray-ban.com
 
När jag var yngre köpte jag gärna glassiga och dyra solglasögon men på senare år blir det någonting billigt som jag hittar på Åhléns då jag ändå är ruskigt dålig på att sköta om dem. De sista dyra jag köpte körde jag över med barnvagnen för nästan fem år sedan.
 
Mitt stora problem är att jag har ett ganska smalt ansikte och de flesta glasögon blir alldeles för breda och stora. Idag gick jag och maken in till den lokala optikern för att hitta ett par glasögon till mig som faktiskt passar. Expediten gjorde några försök innan vi alla enades om att Ray-Ban och deras Cockpit i den mindre varianten (finns i två olika storlekar) var min grej. Det finns en mängd olika färgkombinationer att välja på och jag kommer att ha bruna bågar med brunt tonat glas. Om ca tio dagar kan jag hämta hem mina dyrgripar. Nu gäller det bara att sköta om dem och inte förstöra dem det första jag gör.

Att inte vara rädd för vatten

 
Idag har vi varit en sväng till simhallen igen. Det är tredje gånger denna vecka för Pyret då hon går på simskola där två vardagar i veckan. Hon var där i måndags och torsdags och redan har hon lärt sig otroligt mycket. Hon har aldrig varit speciellt förtjust i vatten och idag var hon i barnpoolen (ca 50cm djup) och dök ner med huvudet och överkroppen för att plocka ringar från botten. Hon blev som ett riktigt vattendjur och plockade upp över 20 stycken. På bilden nedan syns några av hennes troféer.
 
 
Lillebror fick ett par simglasögon och hoppade i poolen för att sedan ha huvudet under ytan och titta sig omkring. Han tyckte att det var hur kul som helst och jag måste säga att båda barnen har gjort grymma framsteg idag.

Nytt balkongbord

 
Nu är det verkligen hög tid att fixa balkongen. I helgen får det nog bli en tur till Blomsterlandet för att köpa färska kryddor att sätta i krukor och ta ut på balkongen. Problemet är att vår balkong är liten och våra blomlådor inte får hänga på utsidan av balkongräcket.
 
 
Lösningen förra året var att köpa krukor från elho som sitter på var sin sida balkongräcket. De sätts fast underifrån krukan och sitter som berget. Förra året köpte vi två och idag åkte maken förbi Plantagen och köpte två till.
 
 
På vägen passerade han även IKEA och köpte slagbordet Äpplarö till balkongen. Tidigare har vi haft ett pyttelitet bord som hängts på balkongräcket men det är inte en chans att vi fyra ska få plats att äta runt det i år. Det smarta med Äpplarö är att längden kan varieras. Som minst är den 20 cm, sedan 77 cm och som längst 133 cm. Maken och Lillebror monterade ihop det under tiden jag stekte pannkakor och sedan invigde vi balkongen för första gången i år.

Flower armband för utsatta barn i världen

 
Varför inte göra någonting bra för världens utsatta barn och dessutom få någonting bestående själv. När du köper det fina armbandet Flower från EverSilver går 100kr till World Childhood Foundations.
 
Bilder: www.eversilver.se

Årets första cykeltur

 
Idag var det säsongspremiär för mig och min cykel. Det låter som om jag brukar cykla men för att vara ärlig var det faktiskt sex år sedan jag klev upp på sadeln senast. Det märktes på mina stackars däck som var platta som pannkakor och det var bara att traska ner till Statoil för att fylla på luft.
 
 
Där mötte jag upp en kompis och sedan trampade vi vidare till Hotell Foresta för att dricka vin och äta mat. Helt otroligt att jag fick både vin och god mat för inte mer än 360kr vilket dessutom inkluderade 50kr i dricks. Gällande cykelturen kände jag mig som en nybörjare. Jag hade inte ens koll på vilken sida av vägen jag skulle cykla och min kompis erkände att hon faktiskt slagit upp det på nätet för hon har lika dålig koll som jag. Vi kan väl lätt säga att vi inte är några vana cyklister.

Kaknästornet

 
Idag blev det lite otippat middag i Kaknästornet. Jag har som sagt inte varit där sedan jag var liten och det var faktiskt riktigt mysigt. När jag satt där uppe i luften och tittade ut genom de stora fönstrena som går från golv till tak insåg jag att Stockholm är en otroligt vacker stad.
 
 
Hit måste jag garanterat ta mina barn i sommar. Nedanför tornet finns även en stor lekplats som de kan röja runt i. Det var i alla fall en positiv upplevelse att komma upp i kaknästornet och maten var god, utsikten vacker och sällskapet trevligt. Jissus vad vi har skrattat idag. Nu har jag garanterat förlängt min livstid om det är sant att ett gott skratt förlänger livet.
 

Stressigt värre

 
Idag har vi haft en tvåbarnsfamilj över på lunch och en trebarnsfamilj på middag. Det är inte någon överdrift att säga att vi har haft fullt upp här hemma. Mellan besöken klämde vi in en tur till parken och jag passade på att tat kort på de fina vitsipporna som växer i drivor utanför vårt sovrumsfönster.
 
I morgon blir det till att jobba igen och på kvällen ska jag äta middag på ett ställe som jag inte besökt sedan jag var liten. Det kommer att bli spännande och jag ska försöka ta en bild så att ni får se var jag har varit.

Blötdjur

 
Idag har vi njutit av värmen och att bara ta dagen som den kommer. Då Pyret ska börja på simskola på tisdag började vi med att åka till den lokala simhallen. Solen strålade in genom de stora fönstrena och det var riktigt varmt och skönt både i luften och vattnet.
 
Lillebror verkligen älskar vatten och simmade helt själv i den djupa poolen (givetvis iförd armpuffar och simdyna). När barnen sedan skulle simma ikapp mellan mig och maken hade Pyret inte en chans. Lillebror vann varje gång. Vi träffade även en dagiskompis med sin mamma i simhallen som vi bjöd på lunch och fika. Jag blev lite förvånad när jag insåg att vi varit i simhallen nästan tre timmar men tiden går fort när man har kul.
 
Senare på eftermiddagen tog jag barnen till parken medan maken åkte och handlade. I morgon blir det nämligen fullt ös då vi ska ha en dagisfamilj över på lunch och ett kompispar med tre barn över på middag.
 
Dagen har i övrigt gått i istedrickande stil. Jag tycker att det är så gott (och ruskigt onyttigt) att dricka riktigt kallt iste när det är varmt ute.

Det växer

 
Det växer så att det knakar här hemma i köksfönstret. För någon vecka sedan sådde vi frön för att få smultron, två olika typer av petunior och strandkrassing till balkongen i sommar. Barnen är mycket nöjda över att det har börjat växa men jag står helt handfallen inför vad jag nu ska göra. Skotten är ruskigt sköra och flera har dött bara av att jag har vattnat på dem och de har då fallit ihop.
 
 
Jag kommer nog ha tagit död på alla innan de hunnit ut på balkongen. Tyvärr är jag urusel på blommor men det kanske är någon av er som har tips på vad jag nu ska göra för att få mina skott att växa upp till riktiga blommor?

Första sommardagen

 
Idag är vädret verkligen underbart. Vi började denna lediga dag som så många andra nämligen med amerikanska pannkakor och färsk frukt.
 
 
 
Därefter begav vi oss till parken med närliggande skog. När vi tog en skogspromenad lekte vi att vi inte fick nudda mark utan bara fick gå på stenar som sedan övergick i att vi blev jagade av en krokodil. Pyret kom på den smarta idén att lägga ut en stor gren för att göra en bro.
 
 
 
Lunchen intog vi på café Calma där jag även drack min nya favoritjuice från Loviseberg. Det hela avslutades givetvis med varsin glass. Nu är vi ganska trötta och sitter med balkongdörren på vid gavel och slappar i soffan.
 
 
Egentligen skulle vi har familjen M med tre barn på middag ikväll men de har fått någon form av magsjuka och får minsann stanna hemma.

Smarrig apelsinjuice med ananas och mynta från Loviseberg

 
För ett tag sedan träffade vi familjen S på café Calma här på Lidingö. Att dricka tog jag och barnen färskpressad juice från Loviseberg. Den jag drack var med apelsin, ananas och mynta vilket smakade fantastiskt. Det är helt klart min nya favoritjuice.
 
Deras juicer finns i sju olika varianter nämligen apelsin, apelsin/ananas/mynta, apelsin/blodgrape, citron, apelsin/melon, apelsin/ingefära/kiwi och apelsin/honungsmelon/blodgrape/thaibasilika. Tyvärr finns bara deras juicer på caféer och går därför inte att köpa i affären. Prova om ni får chansen då de verkligen är supersmarriga.
 
 

Hembakat

 
Häromdagen fick jag ett paket i brevlådan. Det fanns ingen avsändare men jag kände igen min pappas stil på adresslappen och det var min snälla mamma som skickat tidningen Hembakat. Hon vet att jag tycker om att dekorera tårtor och cup cakes samt att baka i största allmänhet.
 
Tidningen är verkligen fullmatad med smarriga bakrecept som jag kommer att använda flitigt i sommar. Alltså ett hett köptips till alla er baksugna där ute.

Dove summer glow

 
Kommande vecka ska det tydligen bli upp till 19 grader varmt så det blir till att ta fram lite sommarkläder. Enda problemet är att jag är lika blek som en vattlagd sill och sola solarium finns inte på kartan för min del. Min räddning brukar vara Dove summer glow som fungerar som en vanlig lotion men som gradvis bygger upp en färg i huden. Jag har använt den under flera år men förra året provade jag istället på BUS.
 
När jag efter att jag smörjt in mig med BUS skulle tvätta händerna fick jag en stor vattendroppe som rann utmed benet och jag kan säga att den vita randen hade jag kvar ganska länge. Nu kör jag på den säkra vägen igen och när jag var på Coop i veckan sålde min affär just Dove summer glow till halva priset. Första insmörjningen blev igår och nu får vi se om jag kan få på mig några sommarkläder senare i veckan.

Cup Cakes skola

 
Igår när familjen var och lekte i Mulle Mecks lekpark var jag hemma med våra kompisars 9-åriga dotter och hade en liten cup cakes skola. När hon fyllde år i mars fick hon ett kit av mig med muffinsformar, hjärtströssel, rosa sockerpasta och blomsterutstickare. Idag bestämde vi oss för att göra cup cakes som vi skulle bjuda de andra på när de lekt klart i parken.
 
 
Vi började med att göra kladdkakemuffins. Sedan blev vi hungriga och gick till pizzerian och satt i solen och pratade och åt pizza. Väl hemma igen började vi med att göra dekorationer av sockerpasta. Det blev rosor, blad, andra blommor, fjärilar, rosetter och hjärtan. Jag måste säga att hon var riktigt duktig och jag behövde bara visa en gång och sedan gjorde hon allt själv.
 
 
Som frosting skulle det bli en marängsmörkräm med hallon i. Det gick åt pipan då den skar sig och det var bara att hälla ut allt i vasken. Snabbt som sjutton gjorde vi en vanlig smörkräm som vi smaksatte med hallonessens och röd färg. Det gick det med men blev inte lika gott.
 
Min "elev" spritsade sedan frostingen på våra muffins och dekorerade helt själv. Det var en riktigt stolt tjej som serverade cup cakes till både vuxna och barn.
 
Nästa gång ska vi ge oss på att dekorera en tårta.

Mulle Mecks lekpark i Solna

 
Idag var maken, barnen och några kompisar iväg till Mulle Mecks lekpark. Den ligger i Järvastaden i Solna och är helt gratis att besöka. Båda barnen tyckte att det var toppen och nästa gång måste jag ta och följa med för att se hur det är.
 
 
I parken finns både en linbana, en labyrint, bilar att sitta i och låtsas köra, ett flygplan, en raket, flera rutschkanor och ett antal hus som det går att gå in i.
 
 

Sonia Rykiel Just for you och Rue Jacob

Bilder: Eget collage gjort på bilder från www.drytrend.com
 
Till nya badrummet har jag varit inne på att köpa färgglada handdukar då allt annat går i vitt, svart och grått. Hela tiden har jag haft Missoni för ögonen men jag har hört från användare att de inte håller måttet och att många är besvikna på kvalitén. Därför vänder jag nu blicken mot Sonia Rykiel och hennes handdukar och morgonrock. Jag är nämligen helt galen i turkost tillsammans med brunt, grått eller svart. Jag skulle vilja köpa två Rue Jacob badhanddukar och sedan blanda med två Just For You handdukar. En Just For You morgonrock till mig själv står också på önskelistan. Många tusenlappar blir det men med tanke på att min nuvarande morgonrock har 20 år på nacken borde det bli helt ok utslaget på alla år jag kan ha den.

BELL Fraction cykelhjälm design Paul Frank

 
Nu när Pyret älskar att cykla var vi tvugna att köpa en ordentlig cykelhjälm. Den hon hadde förra året satt som en kratta och åkte både hit och dit på huvudet hur vi än försökte få den på plats.
 
I tisdags var jag och fru S nere på centrum och då passade jag på att gå in på Team Sportia för att försöka hitta en bättre hjälm. Jag fastnade för en från BELL designad av Paul Frank och den är riktigt snygg. Det bästa är att passformen är kanon. Det följer med tre olika tjocklekar på vadderingen som går att ta av och på. Det betyder att hon kommer att kunna ha den även nästa år vilket är toppen. Sedan får Lillebror ärva den.
 

Vår eller kanske inte

 
Efter frukosten tog vi en sväng till parken. Barnen cyklade och jag och maken gick bredvid. Det blev ett litet stopp på vägen för att köpa glass vilket är lite av ett måste när solen gassar.
 
I parken träffade vi några dagiskompisar och barnen roade sig medan vi föräldrar satt och gottade oss i solen. Tyvärr blev det riktigt kallt när solen gick i moln och vi packade ihop oss för att gå hem och äta våfflor med grädde och gigantiska jordgubbar.

Chocolate Chip Cookie Brownies

 
Igår hade vi familjen S över på middag för att umgås och fira valborg. Maken ville gärna gå till basan men med tanke på att vädret inte var på topp och att brasan började lite väl sent för barnen blev han nedröstad.
 
Till middag blev det i alla fall färdiga kycklingspett (mina favoriter från Willys), coleslaw, sallad med halloumi och makens egenfriterade pommes. Till dessert blev det glass, honungsmelon och chocolate chip cookie brownies.
 
 
Snacka om att kakorna är en riktig kaloribomb men att bland brownies och chocolate chip cookies kan inte bli fel. Receptet hittade jag hos Mitt skafferi och jag tycker att de blev riktigt goda. Nästa gång ska jag nog göra botten på lite annan choklad än just 70%. Jag tycker att det blev lite för bittert trots att jag i vanliga fall älskar mörk choklad.
 
Här kommer i alla fall receptet:
 
ca 15 st
 
Cookiesmet
50 g smör, rumsvarmt
3 msk farinsocker
3 msk strösocker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
1 krm bakpulver
2 krm bikarbonat
1/2 tsk salt
3 dl vetemjöl
2 dl mörka chokladdroppar
 
Browniesmet
50 g smör
100 g mörk choklad, 70%
2 dl strösocker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
2 msk kakao
3/4 dl vetemjöl
 
Gör så här:
 
Cookiesmet: Vispa smör, farinsocker och strösocker krämigt i en bunke. Vispa ner ägg och vaniljsocker. Tillsätt bakpulver, bikarbonat, salt och vetemjöl och vispa tills du har en tjock smet. Rör ner chokladdropparna. Ställ åt sidan.
 
Browniesmet: Smält chokladen tillsammans med smöret i mikron eller över vattenbad. Häll över den smälta chokladen i en bunke. Tillsätt socker, ägg, vaniljsocker, salt, kakao och vetemjöl och vispa till en jämn smet. 
 
Sätt ugnen på 175 grader. Häll browniesmeten i en form (ca 20x20 cm) klädd med bakplåtspapper. Klicka cookiesmeten ovanpå browniesmeten och jämna till så gott det går. Grädda i 25-30 minuter tills kakan fått en fin färg. Låt svalna helt innan du skär kakan i fyrkantiga bitar.

RSS 2.0