Blötdjur

 
Idag har vi njutit av värmen och att bara ta dagen som den kommer. Då Pyret ska börja på simskola på tisdag började vi med att åka till den lokala simhallen. Solen strålade in genom de stora fönstrena och det var riktigt varmt och skönt både i luften och vattnet.
 
Lillebror verkligen älskar vatten och simmade helt själv i den djupa poolen (givetvis iförd armpuffar och simdyna). När barnen sedan skulle simma ikapp mellan mig och maken hade Pyret inte en chans. Lillebror vann varje gång. Vi träffade även en dagiskompis med sin mamma i simhallen som vi bjöd på lunch och fika. Jag blev lite förvånad när jag insåg att vi varit i simhallen nästan tre timmar men tiden går fort när man har kul.
 
Senare på eftermiddagen tog jag barnen till parken medan maken åkte och handlade. I morgon blir det nämligen fullt ös då vi ska ha en dagisfamilj över på lunch och ett kompispar med tre barn över på middag.
 
Dagen har i övrigt gått i istedrickande stil. Jag tycker att det är så gott (och ruskigt onyttigt) att dricka riktigt kallt iste när det är varmt ute.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0