Atlantica Porto Bello Beach

 
Nu har det gått en vecka sedan sedan vi kom hem från Grekland och jag tänkte visa lite bilder från hotellet där vi bodde.
 
För första gången valde vi all inclusive men varken jag eller maken känner att vi kommer att göra det igen. Jag tycker det blir så mycket folk på en för liten yta. I vanliga fall tar sig gäster utanför området men här pendlade alla mellan stranden, poolen och restaurangerna. Dessutom paxades det solstolar till höger och vänster. Det absolut värsta var dock allt matsvinn. Gästerna vräkte upp mat på tallrikarna från bufféerna för att sedan äta hälften och resten slängdes. Vilket vansinnigt slöseri av jordens resurser.
 
 
 
Hotellet däremot var riktigt bra. Alla allmänna utrymmen var riktigt fina och personalen var fantastisk. Otroligt trevliga och tillmötesgående. Vi fick ett riktigt stort rum med två balkonger och visst var det lite lappat och lagat på vissa småställen men allt städades grundligt varje dag och var mycket rent och fräscht.
 
 
 
 
Stranden var jättefin med mjuk sand och vi brukade ta med bröd från frukosten för att mata fiskarna med. Det ingick att låna både kajak och trampbåt vilket vi provade på. Vid stranden fanns också en bar där barnen gick och hämtade kulglass och dricka. De hade även lättare lunch men det var ingenting att ha enligt mig (tråkiga varma mackor och varmkorvar).
 
 
 
Mest hängde vi vid vattenlandet som var super. Det tillhör hotellet och såhär off season var det verkligen toppen. Inga köer till de olika rutschkanorna, poolen eller lazy river. Här kunde vi komma undan från de andra gästerna som låg som packade sillar vid hotellpoolen. Där låg vi faktiskt inte en enda gång.
 
Stor huvudrestaurangen hade väldigt bra mat men det var väldigt stojigt i lokalen och vi satt nästan alltid på terrasserna utanför. Det fanns även tre till restaurangen där vi tyckte att meze-meze inte var värt besväret och Limoncello var absoult bäst.
 
När man flyger in över Kos flyger man faktiskt in över hotellet. Inte bara att man ser det på håll utan det känns som om man ska lada på hotellet och planen landar bakom kullen precis bakom hotellet. Ganska häftigt att se när man står vid hotellet men inte riktigt lika roligt när det kom flyg vid 02.30 tiden både på lördagen och söndagen.
 
Som sagt ett jättebra hotell men passar oss inte riktigt då vi inte gillar all inclusive och jag skulle inte vilja vara här på högsäsong för det var mycket folk även om det inte var fullbelagt.
 
Barnen tyckte att det var fantastikskt och Lillebror vägrar att ta av sig sitt all inclusive armband. Han vill ha det kvar som ett minne. Nu gjorde vi faktiskt den här resan för barnens skull och av dem får det nog en 5:a av 5 möjliga.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: iseedee

Det ser ut som ett fint ställe, men tråkigt att folk tar för mycket mat och slänger... vissa människor är i behov av bättre uppfostran.

2017-09-23 @ 19:06:08
URL: http://lifestyleofiseedee.blogg.se
Postat av: Isabell Hedberg

Ser jättehärligt ut, men förstår precis vad du menar med problematiken som kan uppstå vid all inclusive resor.
Skönt att barnen var helnöjda iallafall :D

2017-09-23 @ 20:00:11
URL: http://isabellh.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0