Favoriten Wodenalm

 
Vädret är det samma för fjärde dagen i rad. Det betyder strax över 30 grader men skillnaden idag är att det har blåst en del vilket har varit riktigt skönt. Idag gick vi till favoriten Wodenalm som är den längsta och brantaste turen hittills.
 
 
 
 
Lillebror, maken och svärmor följde med en bit fram till en fotbollsplan som ligger på 1300 meters höjd. Där stannade de och spelade fotboll för att sedan vända tillbaka. Jag, Pyret, mamma och pappa fortsatte upp på berget och som vanligt skuttade Pyret fram som en liten bergsget.
 
 
 
 
Väl uppe vid hütten åt vi smaskig mat och drack svalkande drycker. Pyret plockade blommor som hon gav bort till de som äger stugan och sedan lekte hon i deras pyttelilla lekpark.
 
 
 
 
Varje lunch och middag har vi ätit på restaurang och ikväll ville vi ha en lugn hemmakväll då alla vandringar har satt sina spår och vi börjar bli lite trötta. Pappa och jag åkte ner till byn för att köpa kallskuret, ostar och annat smarrigt. Nu är vi supermätta och nu lockar sängen lite extra mycket.
 
 

Kommentarer
Postat av: Maryam

Va nice ni har det :) Saknar dig :)

Svar: Du är söt du! Vi ses snart
Jag

2015-06-09 @ 14:42:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0