Turkiet here we come

 
 
Igår hade vi en galet produktiv dag. Lillebror hade en dagiskompis som sov över i fredags och vaknade riktigt tidigt i går morse. Redan klockan 8 satt vi vid frukostbordet och det har nog inte hänt på flera år.
 
Efter frukost åkte maken iväg för att hämta Pyret som sovit över hos en kompis. Barnen lämnades sedan till farmor då vi åkte och lämnade saker som ska skänkas till Lettland. Det blev även en tur till Mio i Täby för att hämta vår nya matta och en sänggavel. Därefter skulle barnen hämtas och mat inhandlas då vi hade bästa dagisfamiljen på middag. Jag lyckades även klämma in ett kort men intensivt löppass.
 
 
Under dagen bokade jag även en resa till Bodrum i Turkiet. En semesterresa är precis vad vi behöver innan hösten sätter igång på allvar och det är riktigt billigt med sista minuten rabatten. Hotellet ligger precis vid havet och är 4 stjärnigt. Det ingår även frukost och middag vilket är lite av en bonus. Mer än så behöver vi inte då vi bara ska slappa och umgås med varandra. En vecka kvar och jag längtar redan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0