Voluspa mini

 
 
När jag var uppe i Jämtland såg jag att Drytrend reade ut en del Voluspa ljus. De har så mång olika dofter och jag kunde inte riktigt bestämma mig utan tog tre olika minivarianter. Det blev Truffle White Cocoa, Soleil (ananas, mandarin, kokos och vanilj) samt Makassar Ebony & Peach. Nu kommer det att dofta fantastiskt här hemma.

Kommentarer
Postat av: Louise

hej, jag har försökt nu jättelänge att kommentera ett inlägg som du skrev den 2011-01-09 i kategorin "hemma - pyrets rum" men inte lyckats så tänkte att jag kunde kommentera här lika gärna.
men ska komma till skott.. :)
gardinerna du köpt på ellos med fjärilar, dom finns ju självklart inte kvar nu, du vet inte vart man skulle kunna hitta sånt tyg idag, eller något liknande? :)
eller din dotter kanske har lessnat på dom och du skulle kunna tänka dig att sälja dom? :)
tack för mig! :)
- Louise

Svar: Hej Louise,Tyvärr har jag ingen aning om var det går att köpa tyget. Du kan kanske kontakta kundservice på Ellos för att se vem tillverkaren är (har kollat gardinerna men det står ingenting om detta på dem). Pyret är alldeles för förtjust i dem för att jag ska kunna sälja dem så de blir kvar ett tag till. Hoppas att du hittar liknande gardiner.

/Lidingömamman
Jag

2012-08-12 @ 21:57:07
URL: http://louiseahs.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0