Tips på snabbmat

 
Sedan jag fick barn har jag fått någon form av fix idé om att jag ska laga mat från grunden åt mina barn för att veta vad de får i sig. Jag har aldrig brytt mig om det för egen del men jag antar att det har resulterat i att jag äter lite nyttigare nu för tiden. Tyvärr blir det lite jobbigt när det ska gå fort och barnen vägrar äta varken pizza från den mycket närliggande pizzerian eller någonting från McDonald´s.
 
 
Min syster har introducerat mig för kycklingspett som är frysta och som stoppas i ugnen och blir klara på 20 min. Du behöver inte göra någonting förutom att ordna någonting att äta till. Till barnen brukar jag koka ris (okej, maken kokar ris då jag är värdelös på detta) och till mig och maken gör jag en sallad på mozzarella, avocado och röd lök som jag formligen dränker med balsamvinäger. Det är så vansinnigt gott.
 
Kycklingspetten finns i frysdisken på Willys (ett jättepaket) och görs av Sky Food. Barnen brukar tycka om varianten med soyasås och maken och jag tar den starkare med sataysås. Spetten är gjorda på 100% kycklingfilé och inte en massa oidentifierat kött som det brukar vara ibland.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0