Alla helgons dag

Nu är helgen snart slut men den har verkligen varit toppen. Vi var på middag hos familjen B i Huddinge i fredags där vi avslutade kvällen med en film framför brasan när barnen gått och lagt sig. I går var det middag hos familjen S med spel långt in på natten. Idag har vi haft familjen E här på lunch. Vi har verkligen hunnit träffa många av våra vänner denna helg och Pyret och Lillebror har kunnat leka och busa med sina kompisar.

Igår var vi på kyrkogården och tände ljus för våra nära och kära som inte längre är med oss. I år blev det även ett extra ljus för Ruffi i minneslunden. Det kändes som om Pyret gick igenom varenda grav på kyrkogården och jag fick berätta vem eller vilka som låg under respektive grav. Hon frågade vilken grav som var min men jag berättade då att jag inte får en grav förrän jag dör. Då sade hon att när jag är död ska hon minsann gå till min grav och tända ljus.

Alla helgons dag
Foto:Privat

Idag efter att våra lunchgäster hade åkt tog jag och Pyret en promenad i skogen. Vi plockade löv och bär som hon skulle klistra upp på papper. Hennes tålamod tog slut när vi senare satt och skulle klistra fast allt och det blev inte så mycket gjort men några saker kom i alla fall på plats.

Tavla med höstlöv
Foto: Privat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0