Granite Bay Beach

Nu kan vi verkligen snacka om Sunny California. Det är riktigt varmt och vi kan inte vara ute hela dagarna utan att riskera att få solsting. Lillebror vägrar dricka (han har aldrig varit duktig på det) vilket inte är så kul men vi matar honom med vattenmelon, frukt och annat som innehåller en massa vätska.

Idag åkte vi iväg till Granite Bay Beach som ligger vid Folsom Lake. Egentligen ska det inte kallas sjö då det är en gigantisk vattenreservoar. Fina sandstränder bjöds vi på och som ni ser var det inte många som hade hittat hit idag. Jag stör mig lite på att det ska kosta pengar att ta sig in i parker och till stränder. Visst, det man får för pengarna är badvakter, toaletter och picknickbord.

Vi tyckter i alla fall att det har varit en kanondag. Pyret bosatte sig i vattnet med hink, spade och vattenkanna. Lillebror var inte riktigt förtjust i sanden och lämnade inte handduken som han satt på. Det blev picknick till lunch med frukt, pizza, pasta och kalkonbollar (som köttbullar men gjorda på kalkon).

Granite Bay Beach vid Folsom Lake

Granite Bay Beach vid Folsom Lake

Granite Bay Beach vid Folsom Lake

Foton: Privata

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0