Snopet

 
Idag var dagen inne för att äntligen bli av med mina njurstenar som har spökat för mig i flera år. Jag gick upp i ottan för att duscha med descutan och sedan gick jag ner till den väntande taxin. Det känns fortfarande obehagligt att gå ut tidigt på morgonen då det är mörkt och tomt på folk med tanke på att "Lidingömannen" ännu inte har åkt fast. Dessutom har han slagit till två gånger vid de två busshållplatserna där jag bor och jag var inte sugen på att stå där alldeles själv nu på morgonen för att vänta på bussen.
 
På sjukhuset fick jag byta om till operationskläder men sedan fick jag veta att min läkare är sjuk. Tyvärr finns det inte någon annan som kan göra samma operation med ett bra resultat så det var bara till att byta om igen och åka till jobbet. Trist nu när jag ställt in mig på en operation men det blir ett nytt försök på onsdag.
 
 
På vägen hem från dagis gick jag och barnen till blomsteraffären. Det blev en bukett till maken och var sin ros med ett rosa glitterhjärta i till barnen. Sedan bar det av till Mariannes Saluhall på ön där vi köpte korvar, kallskuret, ostar, rökta räkor med chiliaioli och bröd. Det har för mig blivit en riktigt bra bonusdag då jag egentligen skulle ha spenderat dagen och kvällen på sjukhuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0