Att förbereda

(En bild från Hagaparken för några dagar sedan)
 
Mycket snart är det Barcelona som gäller för mig och tre andra tjejer. Tänk att få flera dagar för oss själva att bara strosa runt, shoppa, äta god mat, prata och bara vara. Helt underbart. När jag skulle skriva ut alla bokningar idag vägrade givetvis bläckpatronen att sammarbeta och det blev helt enkelt inte några utskrifter. Jag tycker att det är samma sak varenda gång jag använder den.
 
Idag har jag även varit hos min bettfysiolog för att få två sprutor i käken. Nu har bedövningen släppt men det känns faktiskt lite bättre. Meningen är att musklerna ska slappna av och försöka hjälpa läkeprocessen på traven.
 
Min läkare från Danderyd ringde idag. Det var mindre roligt men han gick igenom alla resultat från mina undersökningar. Kontentan var den att min njurfunktion på höger sida (den jag har ont i) endast är 38% av 100% och min vänstra är 68%. Alternativet vi diskuterade var att göra en operation men då jag inte tål slangen som sätts in efterråt måste jag ha en slang som går ut genom sidan av kroppen. Det läskiga är att slangen rör sig in och ut lite när man andas. Förstå vad äckligt! Nåja, vi bestämde att vi väntar ett år (om jag nu inte får jätteont under tiden) och gör alla undersökningar igen. Det han var mest bekymrad över är om min njurfunktion går ner ännu mer och det är det han vill kolla om ett år. Om så är fallet har jag inte någon val och då är det operation som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0