Varm choklad

Jag längtar efter att det ruskiga höstvädret ska komma. Tänk att få kura ihop sig i soffan med en kopp rykande het choklad. Varför inte använda olika "chokladdippers" för att få till den riktigt goda smaken. Dessa inhandlade jag igår på Pralinhuset. De små kulorna läggs i en kopp varm mjölk och ska sedan röras om med en lattevisp. Resultatet blir riktigt smaskigt. Den andra varianten har jag inte provat ännu men det är en chokladbit (som liknar en cacaoböna) som sitter på en pinne. Stoppa ner den i varm mjölk och rör om. Mmmmmmm....... Jag vet i alla fall vad jag kommer att ge bort som en lite present till kompisar när jag blir bjuden på middagar.

Chokladkulor att låta smälta i varm mjölk

Chokladböna på pinne som löses upp i varm mjölk

Foto: Privat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0