Prag

 
Sorry men jag har haft lite problem med datorn och har därför inte kunnat visa vad vi gör här nere i Prag. Nu har jag lyckats fixa till det och här kommer bilder från vår första heldag i staden.
 
Vi gick från hotellet ner mot centrala Prag. När vi kom fram till vattnet följde vi det i riktning mot Karlsbron.
 
Med tanke på att det var 31 grader i skuggan blev det en hel del intag av dricka för att inte bli helt uttorkade. När vi sitter nere vid vattnet och tar en öl kommer en bäver simmandes bara några meter ifrån oss. Det var nog det sista jag trodde att jag skulle få se. Jag blev alldeles till mig när jag såg huvudet i vattnet och skrek säl vilket inte vara helt korrekt, ha ha.
 
 
Jag har blivit varnad för att det brukar vara galet mycket folk på Karlsbron men det var faktiskt helt ok. Vi tittade även på alla de hänglås som alla kärlekspar har hängt upp på staketet i närheten.
 
 
 
 
Vi gick sedan in mot gamla staden och torget där det astronomiska uret finns. Varje heltimme öppnas de små luckorna ovanför klockan och de tolv apostlarna visar upp sig en liten stund. Vi hann dit precis för att se figurerna men det var inget speciellt att se måste jag säga.
 

Nu är det dag tre här och vi har precis kommit hem från en dag på stan. Det har varit stekhett idag också men nu hör jag åskan utanför hotellrummet och det har även börjat regna. Ganska skönt egentligen och det kanske blir lite svalare när vi ska ut ikväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0