BAUHAUS-galan

 
Vädret i söndags var helt underbart med 27 grader i skuggan. Då passa jag och familjen att gå på Bauhaus-galan och vi började bakom Stadion på festivalområdet som var ordnat med mängder med roliga aktiviteter för barn.
 
 
 
Barnen röjde runt i hoppborgarna och den upplåsbara hinderbanan som var så otroligt lång. Lillebror som är vår egen lilla trädgårdsmästare planterade ätbara blommor och morötter i färgglada plastkrukor som vi sedan fick ta med oss hem.
 
 
Vi passade också på att titta på Sean Banan och skakade rumpa lite.
 
 
 
Sedan tog vi oss in på Stadion där vi satt i solen och tittade på världsstjärnorna som tävlade i olika grenar. Vi satt på första raden och Lillebror hängde ut över kanten och körde high five med alla tävlande som gick förbi.
 
 
 
 
 
Barnen var riktigt duktiga på att hålla koncentrationen uppe och när det blev spännande slutspurtar i löpartävlingarna stod Pyret upp och hejade och skrek för full hals.
 
 
 
 
 
När alla tävlat färdigt gick vi ner på löparbanorna där vi dansade och sjöng tillsammans med Electric Banana Band.
 
 
Vilken härlig dag både med tanke på allt vi hunnit med och även med tanke på vädret. När vi rörde oss hemåt vid 19.30 tiden var det varmt i luften med ljumna vindar. Fantastiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0