Woodbury Common Outlet New York

 
Nu är det snart tre veckor kvar till dess jag åker till New York. Jag och min reskompis har redan börjat planera en del och en sak vi har bestämt oss för att göra är att åka till Woodbury Common Outlet som ligger en bit utanför New York. Vi tar buss dit och har en heldag på oss att shoppa.
 
Detta gör vi redan dagen efter vi har kommit för då har vi mer koll på vad vi ska titta efter shoppingmässigt under resten av veckan på Manhattan. Det finns många favoritmärken på outleten som Asics, Banana Republic, Hugo Boss, Burberry, Calvin Klein, Céline, Chloé, Dior, Clarks, Converse, Crocs, Diane Von Furstenberg, Diesel, Furla, Gap, Gucci, Hunter, Jimmy Choo, La Perla, Marc Jacobs, Michael Kors, Nike och Nine West. Det finns totalt 220 butiker och det är som att få dyka ner i en stor skål med smågodis.
 
För att jag inte ska shoppa hej vilt kommer min kompis hit idag och ska tillsammans med mig rensa ur min garderob. Jag tror att jag använder max 20% av det jag har idag och vissa saker ska vara kvar, vissa skänkas och vissa säljas. Efter det kan jag se vad det är som behöver kompletteras och det kommer jag sedan att göra i USA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0