Los Tacos No.1

 
Mat är verkligen min passion och lite av ett matmåste i New York är att äta på Chelsea Market. Vilket coolt ställe det är. Jag skulle beskriva det som en matmarknad/galleria/saluhall då det finns mängder med smarriga restauranger, caféer, ost och vinbutiker, godisbutiker, brödbutiker och en mängd annat.
 
 
 
Vi hade fått tips om att äta på Los Tacos No.1 som är listad som nr.9 av 10178 restaurangr på Tripadivor för New York och det var verkligen sagolikt gott. Det blev både tacos och quesadillas där bröden formades och bakades under tiden du väntar. Jag valde kyckling och den toppades av en gudomlig guacamole. På disken stod sedan topping som koriander, lime och tomater som vi själva fick lägga på.
 
 
 
 
Det är många som tycker att lobster roll är jättegott och jag tänkte att jag skulle testa nu när jag hade chansen. Tyvärr tyckte jag att det var lite smaklöst och inte så mycket valuta för pengarna.
 
 
 
Inredningen på Chelsea Market är lite ruff och riktigt häftig. Hissarna nedan är riktigt läckra och jag skulle kunna gå omkring här en hel dag om jag bara hade möjlighet till det.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0