Utflyktsgodis

 
Ibland när vi är iväg på olika utflykter tar barnens ork slut och då är det toppen att ta fram en liten sak för att få dem att orka ett tag till. En sådan liten sak är de hårda godisarna från blink.
 
Maken köpte första förpackningen för några veckor sedan och när vi handlade på ICA sist fick alla välja sin favoritsmak och nu har vi fyra askar som ligger i bilen förberedda för utflykter. Godisarna är hårda och jättegoda med lite syrllig smak. Förpackningen är toppen då den är av plåt och tål både det ena och det andra. Det är heller ingen risk att den ska gå upp i onödan vilket annars brukar hända och allt innehåll brukar då ligga i botten av ryggsäcken eller handväskan.
 
 
Lillebrors favorit är cola, min är lemon raspberry, Pyrets är peachberry och maken är allätare men valde pink grapefruit. Det finns även champagne, mango passion, blackcurrant, peppermint, liquorice och green apple.
 
Idag har jag bl.a. marinerat kyckling enligt ett recept i kokboken ovan. Oj vad många goda recept det finns i den. Tillhör helt klart en av favoriterna i min gigantiska samling. Vi får se om det blir lika populärt hos barnen som hos oss vuxna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0