Nytt och grönt med rabatt från Blomsterlandet

 
För flera år sedan blev jag medlem hos Blomsterlandet då de hade någon bra deal och då det är gratis att vara med passade jag på. Sedan dess har jag fått en mängd bra erbjudanden från dem och varje år efter jul brukar det vara 50% rabatt på gröna växter. Det är toppen då det alltid blir lite tomt när julsakerna åker ut.
 
Igår fick jag ett medelmsmail om att det är dags igen och det är nu 50% rabatt på gröna växter och det gäller till och med i morgon 17 januari. Det verkar som om jag fullständigt har snöat in på kaktusar men de passar mig perfekt då jag ofta glömmer att vattna mina blommor. Planen är att hitta någon form av djupare skål som jag kan sätta de flesta kaktusar i vilket de tyvärr inte hade varken på Blomsterlandet eller i blomsteraffärern i centrum.
 
Det blev även ett supertunnt träd som Lillebror tyckte att vi kunde lämna kvar (tydlingen inte hans typ) och sedan blev det även hjärtan på snöre som han vill ha i sitt rum.
 
 
Han har även fått för sig att han ska odla morötter vilket kan bli lite knivigt på balkongen och istället köpte vi tomater Easy to Grow från Nelson Garden. Det är ett förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus. Nu får vi hoppas att vi får skörda egna tomater i sommar. Jag tror att de kommer att gilla vår balkong då det är soligt och varmt under stora delar av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0