LEGO Star Wars

 
Lillebror är en riktigt stor fan av Star Wars. Det är maken som fått honom att bli helt fanatisk och Lilleberor vill till och med lyssna på star wars musik när han ska gå och lägga sig på kvällarna.
 
Han har fått LEGO Star Wars både i födelsedagspresent och julklapp och den högsta önskan inför jul var att få LEGO Star Wars Millenium Falcon med 1330 legobitar men jag tycker det är en för dyr present och han har istället börjat spara pengar för att kunna köpa sig en själv. Han sparar veckopengen, födelsedagspengar och pantar burkar och flaskor.
 
För några veckor sedan när han var hemma och var sjuk fördrev vi tiden med att räkna hans pengar. När vi kom upp i 1 400 kr berättade jag att nu kan han köpa sitt efterlängtade LEGO. Han sprang omkring här hemma och skrek av glädje. Jag surfade runt på nätet och hittade den för 1 345 kr.
 
 
När paketet kom efter några dagar satte han ihop allting själv vilket är riktigt bra för en 5-åring. Nu visar han stolt upp sitt bygge för alla kompisar som kommer hit och leker och han har börjat spara till Jabba Hutts palats och till en AT-AT.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0