En eftermiddag på Naturhistoriska Museet

 
Vädret var inte toppen idag. Trots någon plusgrad tycker jag att det är kallt som sjutton men det beror nog på att det blåser.
 
Vi låg länge och latade oss i sängen innan vi gick upp och åt en riktig brakfrukost. Det blev stekt ägg, bacon, smoothie, yoghurt och baguette. Det var ingen som var sugen på lunch förrän framåt två tiden och efter det åkte vi iväg till Naturhistoriska Museet.
 
 
 
Nytt för i år är att de har börjat med gratis inträde vilket inte är helt fel. Vi sprang runt och tittade på saker i flera timmar och hittade två favoriter. Den ena är utställningen fossil och evolution där vi gick runt och tittade på dinosaurier och barnens absoluta favorit fanns längst in vid uställningen osynliga mysterier. Där fanns en stor bildskärm som visade ett landskap med dinosaurier. När någon ställde sig framför skärmen hamnade han eller hon inne i landskapet. Barnen klappade djuren och på slutet kom en T.Rex och åt upp dem. Tydligen fantastiskt roligt enligt barnen.
 
 
 
Det var verkligen toppen att åka dit på eftermiddagen då många lämnade museet när vi kom. Vid 16.30 tiden gick vi ner i restaurangen för att ta en fika och då var det nästan tomt jämfört med när vi har varit där vid lunchtid. Då är det helt hysteriskt och det går knappt att hitta en sittplats.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0