Discolampa

 
Det har verkligen varit full fart i helgen. Pyret och en klasskompis hade kalas på Leos Lekland igår och totalt var det 16 barn som röjde runt. Kalaset pågick mellan 16.15 till 18.15 och jag måste säga att det är toppen jämfört med att ha kalas där mitt på dagen som vi har haft tidigare.
 
Det var mycket folk där när vi kom men sedan spenderade vi en timme i kalasrummet och när det var dags att släppa loss barnen i leklandet hade många redan börjat gå hem. På slutet var vi nästan ensamma vilket var toppen och det var ganska enkelt att hålla ordning på alla.
 
 
Väl hemma väntade svärmor som var barnvakt åt Lillebror och hans bästis. Pyret plockade fram en av sina födelsedagspresenter som var en discolampa som sätts i lampan precis som en glödlampa. Toppensmart och det är bara att ta ur den och sätta i vanliga lampan när discot är slut. Givetvis blev det disco några gånger under kvällen och även en del tittande på melodifestivalen.
 
 
Kompisen sov över och på förmiddagen var det dags för killarna att åka på kalas till Lek och Bus. Även om det har varit fullt upp har det varit en toppenhelg för barnen och det är kul nu när de blivit äldre och har sin egen umgängeskrets.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0