Inför Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet

 
Nästa helg kommer det att smälla till här på ön då det är dags för Lidingöloppet både lördag och söndag. Det kommer att vara otroligt mycket folk på plats (både löpare och åskådare) vilket gör att vi brukar hålla oss borta från norra delen av ön under lördagen.
 
 
På söndagen är vi alltid på plats då barnen springer och i år är det Lilla Lidingöloppet som gäller för Pyret då hon nu fyllt sju år. Lillebror springer knatteloppet precis som tidigare år. Pyret är lite orolig för att hon ska komma bort nu när hon springer utan oss och idag var vi på plats för att testspringa banan en gång.
 
 
Orsaken till att Pyret är lite orolig är att förra året sprang jag tillsammans med Pyret och en kompis till henne och då kompisen inte ville springa så fort sa jag åt Pyret att springa på om hon vill och att hon skulle vänta på oss vid målet. Kompisen orkade inte springa så mycket och det tog tid innan vi kom i mål och då möttes vi av en gråtande dotter.
 
Då det tog så lång tid trodde Pyret att vi hade missat varandra och hon gick då fram till en kvinna för att fråga om hon kunde hjäpa henne att hitta sin mamma (mitt telefonnummer stod på Pyrets startlapp som hon hade på bröstet) men damen sa nej och då började Pyret gråta.
 
Tur i alla fall att vi fann varandra och i år har vi bestämt att vi ska titta ut en plats vid målet där jag och mormor kommer att stå och vänta när hon kommer springandes. Maken kommer att springa med Lillebror då han är för liten för att springa själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0