Konstverkstaden vid Fullersta Gård

 
I lördags hälsade vi på kompisar som bor i Huddinge och vi började med att mötas upp vid Fullersta Gård. Där har de en konstverkstad där barn kan skapa och på lördagar har de drop in mellan 12-16 (sista dagen för i år är 12/12). Tyvärr var det fullt när vi kom dit vid tretiden och då de stänger vid fyra var det ingen idé att vänta utan vi gick in i huset bredvid där en konstnär hade en utställning med jättfina små tavlor.
 
 
Det roliga var att han hade ritat en färgklick i akvarell och sedan fick besökarna fortsätta att rita på hans målning. Det var ett antal personer som målade och så även Pyret och Lillebror. Pyret gjorde lysfisken längst ner till vänster och Lillebror gjorde färgkluttarna längst upp till vänster.
 
Sedan ska konstnären göra klart tavlan och skicka en bild till de som har varit med och målat. Det ska bli kul att se resultatet. Jag ska även ta och köpa akvarellfärg och penslar då barnen tyckte att det var riktigt roligt att måla och det blir helt annorluda än att måla med vattenfärg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0