En dag var

 
Den här helgen har barnen fått välja var sin sak som de vill att vi alla ska göra tillsammans. I lördags blev det skridskor som var Pyrets alternativ. Svärmor slöt upp efter en stund och lärde Pyret att åka köttbulle och att åka på ett ben. Sedan träffade hon en lite äldre tjej som åkte konståkning och då fick hon lite coachning och nu vill Pyret också börja på konståkning. Hon är riktigt envis och det gick knappt att få av henne från rinken igår.
 
 
Lillebror har det kämpigare med åkandet och vet inte riktigt hur han ska göra för att få fart även om han håller sig i ställningen. Han är ändå så pass taggad att han vill åka dit varje helg för att träna (kan kanske bero på att jag lovade honom 20kr om han lär sig åka själv innan vintern är slut).
 
 
Idag åkte vi till bowlinghallen för lite discobowling viket var Lillebrors val. Det var otroligt länge sedan jag bowlade senast och det var Lillebrors första gång. Pyret blev sur för att hon inte lyckades få till en strike (vilket hon tydlgen brukar göra när det är bowlingkalas) men vi hade i alla fall en riktigt trevlig eftermiddag.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0