Ballerina pepparkaka

 
Det är inte klokt att det är första advent på söndag. Hösten har varit så mild att jag inte förstår att vi faktiskt har fått vinter men förhoppningsvis kommer snart snön så att det blir lite mer feeling. Pyret därmot har verkligen fått julkänsla och sjunger julsånger hela dagarna. Hon lyssnar även på julsånger på Spotify när hon ska somna på kvällen.
 
I veckan är det dags att ta fram lite julpynt då vi har kompisar som kommer över på lördag för att göra pepparkakshus occh då måste det se lite juligt ut här hemma. Oj, kom just på att det är dags att köpa glögg så att vi kan värma oss lite när vi bakar.
 
 
 
I helgen provade vi Ballerinas nya pepparkakskakor som kommer i den sötaste förpackningen någonsin. Så otroligt fin. Kexen har en ordentlig smaka av pepparkaka men tyvärr känner man inte chokladsmaken det minsta lilla. Det är helt enkelt en lite roligare vairant på den vanliga pepparkakan.
 
Nu ska vi kurera oss lite här hemma. Igår var famor hemma med Lillebror och igår kväll vekarde läget vara bra men i morse började Pyret få feber och Lillebror hostar så illa att han får vara hemma idag också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0