Muntra barn

 
I lördags när vädret bjöd på både sol och ösregn bestämde vi oss för att gå till Muntra Barn som ligger ganska nära Lidingö Centrum. Det är verkligen ett pysselmecka för barn och passar Pyret som handen i handsken. Vi ville göra en liten familjeutflykt av det hela och tog även med Lillebror trots att han (enligt honom själv) absolut inte skulle pyssla.
 
 
 
Väl på plats blev vi väldigt trevligt bemötta och när Lillebror surade ur kom personalen med lite leksaker (magneter som kan fästas i varandra) för att fånga hans intresse och få honom att göra någonting. Det tog inte lång tid innan han började måla en ödla och när den var klar ville han göra en till.
 
 
 
Pyret klädde en pappsko med någon form av lera och båda barnen var överlyckliga över vad de skapat. Pyrets omdöme var att detta är himmelriket och Lillebror vill komma tillbaka minst 50 gånger. De har massor med pyssel som går att göra på plats eller som man kan köpa med sig hem. Billigt måste jag också säga att det är.
 
 
I affären finns även leksaker och spel till salu som är gjorda för att stimulera barns lärande och utforskande. Det går även att prenumerera på en pysselkasse vilket är en supersmart idé. Hit kommer vi helt klart att gå flera gånger och Pyret är lite sugen på att ha sitt kalas i butiken nästa gång hon fyller år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0