Dino-Doris

 
Ett litet helgtips så här i regnvädret tecken är att gå på Naturhistoriska Riksmuseet. Vi var som sagt där igår med tre barn och det finns verkligen någonting för alla oavsett ålder. De har öppnat avdelningen "Fossil och evolution" som varit stängd ganska länge och två gånger om dagen på helgerna kommer Dino-Doris som gör en guidad tur genom utställningen. Det står att det är för barn från sex år men Lillebror som fyller fem i sommar följde med under de 25 minuterna som turen pågick och han gick längst fram och lyssnade intresserat. Det handlar mest om olika typer av dinosaurier och barnen tyckte det var riktigt coolt och superspännande.
 
 
Lillebror fick även vara assistent till Dino-Doris och hålla den ask som hon förvarade en alldeles riktig dinosaurietand i. Spännande, spännande.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ronja

fina bilder :)

hoppas du kan hjälpa mig vinna en väska från by malene birger genom att slänga in en liten kommentar på mitt bidrag, tävlingen avslutas ikväll, hoppas ha flest kommentarer då eftersom det blir vinnaren! http://www.autre.fi/bloggar/streetstyle/ronja-flygare

Postat av: Madeleine

Låter som en mysig utflykt.

Madeleine

2015-05-31 @ 23:07:22
URL: http://vitsvartochlime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0