Kalas på Leos lekland

 
Lillebror har varit ruskigt laddad idag då det nämligen är dagen med stort D. Idag har han bjudit in sina killkompisar från dagis plus Pyret och kusinen från USA till Leos lekland i Arninge.
 
Vi packade in killkompisarna i vår bil och svärmor tog tjejerna i sin. På vägen dit spelade vi låtar från melodifestivalen 2015 och killarna klämde i från tårna när vi spelade Sting, Heroes och Groupie. Oj, oj, oj undra hur det kommer att se ut när de är tonåringar och ska ut och festa.
 
 
 
Väl framme hade vi bokat rymdrummet som enligt killarna var hundra gånger bättre än piratrummet som de varit i tidigare. Det blev korv, glass och saft men de flesta satt och hoppade på stolarna då de bara ville släppas lös i leklandet. När dörren väl öppnades var det som att se en kosläpp. De sprang och hoppade och var borta på några sekunder.
 
 
Jag och maken gick omkring i detta oändligt stora lekland och räknade in dem mellan varven och när de lekt i en och en halv timme var de helt svettiga i håret och började faktiskt bli lite möra. Efter utdelning av godispåsar åkte vi hem igen och Lillebror är verkligen nöjd med kalaset (killkompisarna också).
 
 
Jag fortsatte att måla utemöbler på eftermiddagen och som vanligt bjöds det på sommarväder (det vill säga regn). Det blir till att fortsätta någon annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0