ThermaCELL myggskydd

 
I vanliga fall brukar jag inte besväras speciellt mycket av myggor men i år är de verkligen fruktansvärda. Där vi har sommarhuset brukar det alltid blåsa lite vilket gör att myggorna hellre söker sig någon annan stans men nu när det har varit vindstilla i några dagar har de attackerat oss som små bombplan.
 
Jag brukar inte heller få speciellt stora märken om de biter mig men nu har jag tre stora blaffor och om jag inte visste att det var myggbett skulle jag nog tro att jag blivit fästingbiten. Själva myggbettet är ungefär två centimeter stort men sedan är det en stor ring runt som är svullen och gör jätteont. De andra betten är precis som vanligt så det måste vara några riktiga broilermygg som gett sig på mig.
 
För att göra pinan kort har jag nu köpt ThermaCELL som jag från flera håll har fått höra att den fungerar. Den drivs av en liten gaspatron och ska se till att alla mygg och knott försvinner. Den kommer att vara min kompis när vi sitter ute och äter och kommer att få följa med på brännbollen som vi ska spela på fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0