För 10 år sedan

 
Ibland går tiden allt bra snabbt. Innan jag skulle gå hem från jobbet idag fick jag ett sms om att jag skulle skynda mig hem och möta maken på Grill Bruno (en italiensk restaurang på ön).
 
 
Inte illa att bli överraskad såhär på en torsdag tänkte jag och åkte dit där jag mötte upp honom och barnen. Vi åt smarrig mat och helt plötsligt tar han fram en stor blombukett och lämnar över till mig. Jag förstår ingenting och då berättar han att idag är det 10 år sedan vi förlovade oss.
 
Tror ni att jag kom ihåg det? Svar nej. Jag måste nog vara den sämsta människan i världen när det kommer till att komma ihåg bemärkelsedagar. En gång väckte jag barnen på morgonen, tog med dem till konditoriet för att köpa tårta, åkte hem och väckte maken med sång för att han fyllde år. Tror ni att han fyllde år? Svar nej på den också. Med bister min påpekade han att han inte fyller år förrän dagen efter.
 
Ett annat år gick jag upp tidigt för att åka till jobbet och innan jag skulle gå ringde makens väckarklocka. När han inte klev upp ur sängen undrade jag om han snoozat och försovit sig. Efter en stund kom han upp och jag påpekade att han var sen, sedan gick jag till jobbet. Det blev lite jobbigt senare på eftermiddagen då jag fick ett mail från en kompis som undrade hur det var med maken på födelsedagen. PANIK! Jissus så pinsam jag är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0