Samma sak varje dag

 
Nu börjar semestern att närma sig slutet och vi har bara några dagar kvar innan vi måste lämna Jämtland och åka hem igen. Det händer tyvärr inte så mycket på dagarna förutom att vi jobbar allt vad i kan för att få ladugårdstaket klart innan vi åker. Just nu sliter vi som sjutton med mittendelen av taket då ladugården har en övervåning med två dörrar på mitten och där är det inte lätt att lägga tak.
 
Vi har även fått sällskap av spanienresenärerna som har tagit med sig sol men tyvärr ingen vidare värme. Förhoppningsvis blir det bättre i morgon och då är planen att åka iväg och bada vilket är på tiden då vi inte har haft badkläder på oss en enda gång under hela semestern.
 
Det blir till att ställa klockan tidigt i morgon så att jag och maken kan hinna med lite takläggning innan vi åker iväg.
 
 
Annars försöker vi ta en stund varje dag till att öva cykling med Pyret vilket nu går riktigt bra. Tyvärr har hon lite väl hög fart för mitt tycke och smak vilket gör att det nog kommer att göra ganska ont när hon väl trillar (vilket jag är fullkomligt övertygad om att hon kommer att göra). Nu håller hon på att lära sig att cykla i uppförsbackar vilket betyder att hon måste stå upp för att få extra kraft.
 
Återkommer i morgon med recept på gårdagens smarriga middag nämligen beer can Burgers.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0