Kaknästornet

 
 
Det gäller verkligen att ta vara på solen och värmen nu under helgerna då vi inte haft så mycket av den varan under vår semester. Vi har länge prata om att åka till lekplatsen vid foten av Kaknästornet och idag blev det äntligen av. Det tar bara några minuter hemifrån med bil och nästa gång ska vi ta med oss cyklarna för att göra en liten cykeltur på Djurgården.
 
 
 
 
Barnen hade hur mycket spring i benen som helst och bäst på lekplatsen var en karusell där det hängde några "knappar" liknande de som finns vid linbanan. Maken fick springa runt och ge fart samtidigt som Lillebror skrek fortare.
 
 
 
 
Sedan tog vi en tur upp i Kaknästornet och barnen häpnade verkligen över utsikten. Vi fick också se en enorm rovfågel som flög högt i skyn. Pyret pekade ut Globen och vi pekade ut en massa annat och det gick även att se hem till oss vilket är lite extra roligt. Efteråt blev det fika och det fanns mängder med mjölkfria produkter för Lillebror att välja på.
 
 
 
 
Väl hemma igen gick vi till Pyrets skola för att leka och även för att få lite utrymme för henne att träna på cyklandet som nu går alldeles utmärkt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0