De sista sommardagarna?

 
I helgen har vi verkligen njutit av det fina vädret och idag mötte vi upp en klasskompis till Pyret och hans mamma på Breviksbadet som är ett utomhuspoolbad här på ön. Senare fick vi sällskap av tre till killar från klassen och deras familjer så vi blev ett stort gäng som umgicks i ett antal timmar. Pyret hade på sig sin fina baddräkt som jag köpt på H&M. Själv hade jag min nya sandaler från Ecco som jag köpte extra billigt (20% rabatt på reapriset)
 
 
Jag passade även på att springa runt Kottlasjön vilket är strax under fem kilometer och det var riktigt varmt idag kan jag säga. Efter mycket glass, bad och umgänge följde Olivia med en av killarna hem och jag och Lillebror städade lite hemma samtidigt som maken åkte för att veckohandla.
 
Jag har börjat få en känsla av att dessa härliga sommardagar som vi nu haft i några veckor snart kommer att försvinna och att hösten är på väg. Gillar inte alls regn och mörker men det är oundvikligt så det är bara att bunkra så mycket sol och värme som det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0