Restaurang Bock Bisztro i Budapest

 
 
Igår var vi på en fantastisk ungersk restaurang här i Budapest. Den heter Bock Bisztro och serverar underbar mat. Ett stort plus även till den trevliga personalen och den mysiga och genuina miljön. 
 
Till förrätt åt vi vitlöksstekt scampi och tog in en flaska chardonnay. Till varmrätt åt mamma och syrran stekt anka och jag tog en kyckling som var himmelsk. Det var fyllda kycklingbröst som panerats och serverades på en bädd av aubergine, mozzarella och paprika. För att göra det ännu smarrigare ingick två såser.
 
 
 
Efterrätten blev enkel (citronsorbet och glass) då vi nästan höll på att spricka. Totalt betalade vi 33 000 HUF för hela kalaset (ca 1 100 kr). Inte illa för en trerätters med en flaska vin på en riktigt fin restaurang. 
 
Ni får verkligen ursäkta de dåliga bilderna men de är tagna utan blixt (glömde den i lägenheten) och de blir suddiga när jag inte har stativ.

Kommentarer
Postat av: Lidingopappan

Underbart. Ser så gott ut. Har inte tagit fram blodpuddingen här hemma ännu……… Kanske till på fredag kväll :-)

2014-05-29 @ 20:59:37
URL: http://lidingopappan.wordpress.com
Postat av: Emilie

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2014-05-30 @ 15:53:25
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0