Härlig lördag

 
I lördags var det verkligen full fart. Frukosten intog vi på Thelins café inne på Fältöversten för att sedan promenera till Base 23 där Pyret hade dansuppvisning. Det är så härligt att promenera på stan när solen skiner och hela kroppen blir varm. På vägen hem stannade vi vid Karlaplan för att titta på fontänen.
 
 
Väl hemma började jag och maken att ta bort alla de väggfasta förvaringar som vi har i vardagsrummet. På måndag är det nämligen dags att slipa och lacka parkettgolvet och då måste vardagsrummet vara tomt.
 
 
På eftermiddagen åkte vi till familjen S och fikade i solskenet. Det blev även middag på deras uteplats och efter att barnen somnat blev det ett parti settlers. Tyvärr gick det väldigt dåligt för min del och fru S tog hem segern (precis som vanligt).
 
Under kvällen läste vi på aftonbladet att det tyvärr skett ett nytt överfall (ofredande) på Lidingö under kvällen men det är osäkert om det är samma man som överföll kvinnor här på ön i höstas. Trist att allt kommer upp till ytan igen då jag tror att många har börjat glömma de tidigare överfallen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0