En suverän tårtbotten

 
Under flera år har jag modellerat tårtor till familjemedlemmars födelsedagar, examen och påskmiddagar. Någonting som jag då har haft problem med är tårtbottnarna. I början köpte jag bottnar på affären men de smakar verkligen inte bra och jag har sedan försökt att baka egna. Jag brukar ibland få göra två omgångar bottnar för att ta de bästa bitarna och få till tre delar till en tårta.
 
Det stora problemet för mig har varit att min tårtbotten alltid sjunker ihop i mitten och mer liknar en vulkan än någonting ätbart. Förra veckan var jag så desperat att jag ringde till det lokala konditoriet för att höra om jag kunde köpa färdigbakade bottnar. Det var inte några problem men jag ville göra ett sista försök innan jag gav upp idén om att kunna baka egna.
 
Jag surfade runt på nätet och hittade ett recept som verkligen fungerar. Min tårtbotten blev hög, fin och inte det minsta insjunken i mitten. Nu kan jag med glädje baka alla mina bottnar själv.
 
Receptet hittade jag här hos heavenlycupcake
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0