Så kan det gå


När vi åkte upp till Jämtland för några dagar sedan tyckte vi att det var lite snålt med snö och önskade att det kunde komma lite till innan julafton.

Så här i efterhand förstod vi nog inte riktigt vad det var vi önskade. Nu har det nämligen snöat i två hela dagar och blåst så att det viner runt knutarna.


Därför har det mest blivit inomhusaktiviteter idag. Det har gjorts mjölkfri rocky road (chokladen har jag köpt hos Goodstore) och sedan har vi klätt granen. Nu ska allt vara klart inför julafton.


På kvällen skulle vi ta bilen hem från mina föräldrar vilket visade sig vara att mission impossible. Snön hade drivit så kraftigt att det på vissa ställen på vägen var ca 50 cm djupt. Det gick inte heller att se var vägrenen började eller slutade och rätt som det var hade jag (bilen) kanat ner mot diket och kunde inte komma upp.

Vi fick kliva ur bilen och gå hem i snöovädret ( stackars Lillebror hade snö upp till magen). Maken gick sedan till grannen som drog loss bilen med sin traktor. Han var dessutom snäll och plogade upp vägen hem till oss men den är nog översnöad i morgon igen.

Lillebror tyckte att grannen var jättesnäll och påpekade att han nog kommer att få många julklappar av tomten i morgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0