Himlabadet - ett äventyrsbad i Sundsvall

 
I fredags packade vi ihop oss i bilen och började resan hem till Stockholm. Precis som på vägen upp stannade vi hos våra vänner i Sundsvall och sov över. När vi kom fram strax efter lunch åkte vi tillsammans till äventyrsbadet Himlabadet för att roa oss lite.
 
 
Jissus vilket bra bad det är. Det finns verkligen massor att göra både inomhus och utomhus. Det finns tre olika vattenrutschbanor (en där man åker i stora ringar och som var barnens klara favorit). En jättestor cirkelformad pool där vattnet är strömt och där man åker igenom vattenfall, under broar och sprutande vatten. Det finns flera bubbelpooler samt ett jättebra barnpoolsområde. Det finns även en klättervägg där det går att släppa taget och man hamnar i vattnet. Sedan finns det även rutschkanor och surfstream.
 
 
Detta är helt klart det bästa äventyrsbad som jag någonsin varit på. Tänk om vi skulle kunna ha någonting liknande här på ön, det skulle vara kanon. Idag har vi en liten och sliten inomhusanläggning och en lika sliten utomhusanläggning.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0