Nya glassar från GB

 
 
Sommarens nya glassar för 2014 har funnits i butikerna ett tag men det är inte förrän nu som jag har haft möjlighet att smaka några av dem. På väg till och från dagis finns en liten kiosk och när det nu börjar bli lite bättre väder (inte idag dock för här snöar det) händer det att jag och barnen slinker in för att köpa glass som vi sedan äter i parken.
 
 
För några dagar sedan tog jag och Pyret var sin glass från vårens nyheter. Givetvis tog hon en Cornetto Kong Cone Choklad. Den är verkligen jättestor och då det bara är choklad med lite chokladsås i tröttnade hon ganska snart och resterna hamnade i soporna.
 
 
Själv tog jag en Panda lakrits då jag alltid har gillat Lakritspucken men denna var en grym besvikelse. Ytterhöljet var ungefär som lakrtispucken (salt och god) men innehållet var för mig en katastrof. Det smakade sötlakrits vilket är det värsta jag vet. Tyvärr hamnade den här glassen också i soporna.
 
I söndags däremot lyckades jag pricka in en riktig goding. Den här gången blev det en Winner Taco och den är verkligen supergod. Det är en våffla fylld med gräddglass och kolasås med överdrag av mjölkchoklad och jordnötter.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0