En tur till golfklubben

 
När Lillebror var på kalas igår tog jag, maken och Pyret en tur till golfklubben. Om två veckor kommer hon att börja på golfträning en gång i veckan och vi tänkte att hon skulle få känna sig för lite innan hon börjar. Vi ställde upp oss på driving rangen och sedan kan vi säga att det bara gick utför.
 
 
Pyret har ärvt mitt inte alltid så trevliga sätt gällande att jag ska kunna allting på första försöket. När hon sedan såg oss mata iväg bollar blev hon ruskigt arg över att hennes inte alls flög lika långt. Vi peppade henne allt vi kunde och förklarade att det är svårt i början och att hon måste träna. Det slutade med att hon satt på mattan och grät och tyckte att det var öken. Det var till och med roligare att tvätta sina klubbor än att spela med dem.
 
 
Vi började då locka med glass (fungerar alltid) och avtalet var att hon skulle slå tre bollar över en viss längd för att få en glass. Då minsann gick det bra. Hon matade iväg några riktigt fina bollar och då slutade det med att hon inte ville gå därifrån. Tyvärr var våra bollar slut men nu är hon riktigt sugen på att få komma tillbaka.
 
 
Det blev sedan både glass och lunch på terrassen vid golfklubben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0