Att besöka Bratus

 
 
I morse tog killarna på sig gymnastikskorna och knallade upp en bit på berget som ligger bakom huset. Turen var tydligen helt ok men då vi är vana att vandra i Österrike är detta som att kliva upp på en liten kulle. Vi får se om vi tjejer gör om samma sak i morgon istället för att ta en löptur vilket jag faktiskt har lyckats få in vid två tillfällen tidigare under veckan.
 
 
Hela dagen har vi spenderat i en liten by som heter Bratus. Den ligger ungefär 1 kilometer från Promajna där vi bor och det var en riktigt fin promenad utmed vattnet för att komma dit. Jag måste säga att stranden var den finaste som vi hittills varit på och det fanns även en studsmatta, gungor och lite annat till barnen.
 
 
När vi skulle hem stannade vi i byns enda restaurang som heter Konoba. Det är en fiskrestaurang som ligger precis vid vattnet och maten var riktigt god. Helt klart den bästa restaurangen vi varit på under vår semestervecka. I morgon har vi bokat in oss för att äta Peka. Det måste förbokas då det tar lång tid att laga till. Jag ska berätta mer i morgon.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0