Hemma igen

 
Igår kom vi hem från Åland och Pyret valde faktiskt att stanna kvar med farmor. Jag förklarade ordentligt för henne att hon inte kan komma hem på flera dagar men det spelade tydligen ingen roll.
 
Igår kväll kom dock verkligenheten ikapp henne och när vi ringde blev hon jätteledsen och ville komma hem på en gång. Idag har det gått bra och hon och farmor har hittat på en massa skoj tillsammans. Samtidigt njuter Lillebror av att vara ensam hemma och tycker inte alls att det är någon brådska för henne att komma hem.
 
Själv saknar henne som bara den men samtidigt är det skönt att inte ha behövt höja rösten på nästan två dagar. De bråkar nämligen jämt här hemma och med bara ett barn blir det betydligt lugnare. Vi får se hur det blir när hon kommer hem igen.
 
Nu är det dags att sova då jag känner att en förkylning är på antågande. Det känns som om halsen är fylld med rakblad och en Mucoangin är ett måste innan sängläggning. Tabletten smakar verkligen illa men det fungerar och halsen blir tillräckligt bra för att jag ska kunna somna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0