En dag på stan

 
Vilket fantastiskt väder det har varit idag. Inte helt fel för en promenad i Stockholm där jag och min kompis A har gått igenom en mängd inredningsbutiker. Den häftigaste upplevelsen var helt klart butiken Garbo på Östermalm och jag ska visa några bilder därifrån i ett senare inlägg.
 
Dagen började på Norrgavel där jag köpte en påshylla med fyra svarta påsar. Meningen var att jag skulle beställa ställningen i vitt men då det tar 8 veckor att få den bestämde jag mig för att köpa en som är trären och sedan måla den själv.
 
 
Sedan blev det Oscar & Clothilde, Garbo och Asplund innan det var dags för lunch. Istället för att gå till något knökfullt ställe på Östermalm föreslog A att vi skulle äta på Armé museet och det var verkligen en toppen idé. Lugnt, god mat, trevlig personal och fint inrett.
 
 
Efter det gick vi till Svenskt Tenn där det var alldeles för mycket folk för att vi skulle kunna går runt och titta på saker och Zara Home inponerade inte heller. På DIS hittade jag ett fantastiskt soffbord som tyvärr var i fel färg och sedan orkade vi inte mer utan gick till Italiano för att fika.
 
 
Tack snälla A för en jättetrevlig dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0