Kolmården dag 2

 
 
Vi insåg tidigt att dag två skulle se helt annorlunda ut än dag ett och då tänker jag på antalet besökare. Med tanke på att skolorna slutat och att det är helg blev vi förvarnade att det skulle vara många besökare under lördagen.
 
Första dagen kom vi in som bil tjugo på parkeringen och när vi kom ungefär vid samma tid på lördagen var vi närmare bil nummer tvåhundra. Helt sjukt mycket folk. Ändå är det inte högsäsong. Ett stort plus dock till parken som ändå sväljer en helt del besökare utan att det blir trångt men problemet uppkommer vid restaurangerna, toaletterna och de olika åkattraktionerna.
 
Vi började dagen med en tur i linbanan och dagen innan var vi ensamma när vi gick fram till vår vagn och på lördagen fick vi köa och hade många framför oss. Likaså när barnen igen ville se delfinshowen och att hamna på raderna längst fram var bara att glömma. Mitt tips är helt enkelt att inte åka hit en helg utan att satsa på en vardag om det går.
 
Barnens favorit under dagen var den fantastiska lekplatsen. De hade kunnat stanna där i flera timmar men vi hade så mycket annat att se. Under våra två dagar var vi där från 10 på morgonen till dess de stängde vid 17. Om de hade haft öppet längre hade vi stannat några timmar till för det räcker nästan inte med två dagar trots att vi trodde att vi skulle ha gott om tid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0