Tv-fria vardagar

 
Långt innan det att jag och maken fick barn bestämde vi oss för att ha två tv-fria dagar i veckan. En stor del av vår lediga tid när vi kom hem från jobbet gick nämligen åt till att sitta i soffan och slötitta på tv. Vi började istället spela spel eller fixa en massa hemma (som alltid behöver göras men tiden räcker inte till).
 
 
När vi fick barnen slutade vi med de tv-fria dagarna men från den här veckan har vi börjat igen. Det blir tyvärr alldeles för mycket tv tittande här hemma och maken och jag sitter nästan alltid med mobilerna, datorn eller paddan i händerna. Helt enkelt dags för en förändring.
 
 
Igår var det min tur att ta den första "fria morgonen". Det gick över förväntan och barnen lekte i Lillebrors rum innan vi gick till dagis. På kvällen hade Pyret gymnastik och efter det gjorde vi glitterfjärilar. I morgon är det dags igen och då är det svärmor som får äran att roa barnen. Jag och barnen tycker i alla fall att det är toppen att få lite mer tid tillsammans och vi får se vad som står på barnens önskelista att göra under dessa kvällar.
 
Jag kommer ändå att försöka göra några tidsinställda inlägg under dessa dagar.

Kommentarer
Postat av: Ett stenkast från Fyndet

Vi har precis infört skärmfria torsdagar och eftersom barnen bara är här varannan v så har vi bara hunnit m 1 hittills men jag tycker det är guld! Inte en chans att vi bryter det nu!

2013-01-23 @ 23:04:12
URL: http://ettstenkast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0