Cloud Nine

 
Igår gick jag och min kompis A till Cloud Nine för att umgås och äta middag. Det var första gången jag var där men definitivt inte den sista. Efter en riktigt hektisk dag på jobbet gick vi ut hårt och beställde varsin martini bianco vilket inte brukar tillhöra vanligheterna klockan 17.30 en vardag.
 
 
Maten var kanon och för första gången i mitt liv provade jag dumplings. Det blev två ångkokta med räkfyllning och två friterade med kycklingfyllning. De friterade var fantastiska och A och jag lovade varandra att vi ska gå dit och beställa bord i deras Dim Sum Room där de serverar en mängd olika dim sums. Jag åt även skaldjurstacos av gyoza med krabba, hummer, räka, tomatsalsa, koriander och yuzomajonnäs. SMASK! Jag kunde inte hejda mig där utan tog även en charkuteritallrik.
 
 
 
Till maten drack vi ett vitt vin från Venedig och till dessert fick vi i oss var sin chokladfondant. Det var en lagom salongsberusad jag som tillsammans med A tog en promenda genom stan på väg till tunnelbanan. En riktig superkväll helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0