Påskharen

 
Båda mina barn måste nog ha varit riktigt snälla sedan jul då påskharen kom med en mängd olika saker. På påskaftons morgon hade haren minsann varit här och lämnat två kartor i köket. En till Lillebror och en till Pyret.
 
 
Sedan fick de leta sig igenom undervåningen till dess de hittade sina presenter. Det var var sitt påskägg med godis, en chokladkanin och Lego. Pyret fick en trädkoja från Lego Friends som hon verkligen älskar och Lillebror fick en Lego brandbil samt två Lego figurer.
 
När de väl kom till mormor och morfar fick de var sin ryggsäck men en nackkudde och en filt i. Senare på kvällen fick de även var sitt påskägg med godis och en Legofigur. När våra gäster för kvällen kom blev det rena rama julafton. Barnen kunde inte ens bära allt som de fick och det var både leksaker och godis.
 
Lillebor somnade hemma hos mormor och morfar efter middagen och Pyret höll sig vaken till strax efter 22 då vi åkte hem. Lillebror bar vi upp i sängen och när jag skulle stoppa om Pyret påpekade hon att jag inte hade borstat hennes tänder. Jag förklarade för henne att vi inte behövde göra det idag men då undrade hon om karius och baktus inte skulle komma i natt. Jo, de skulle dem nog sa jag och då började hon gråta och bad mig att bums hämta tandborsten. Hon var dock orolig då Lillebror inte borstat sina tänder och när de vaknade dagen efter bad hon honom att öppna munnet. Sedan suckade hon nöjt och sa -Åh vilken tur att dina tänder är kvar.
 
Hon tror nämligen att karius och baktus äter upp tänderna om vi inte borstar dem och därför trodde hon att Lillebror skulle bli tandlös.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0